Profil - FK Trådindustri

Vi bukker tråd og leverer løsningen, så den passer til dig 

FK Trådindustri er en erfaren og effektiv trådvareleverandør med ekspertise i alle former for bearbejdning af tråd. Du finder vores produkter i alt fra barnevogne og brugskunst til bure og betonelementer. 

Vores trådvare produktion er højteknologisk og vores udstyr er altid markedets nyeste, men vores tilgang til opgaverne er præget af gamle dyder som ordholdenhed, stor service og fokus på kvalitet. 

Vi er praktikere og finder den mest omkostningseffektive løsning til dig – hvad enten du skal have bukket en stor volumen råjern til videre produktion, eller vi skal levere et færdigt produkt, der er malet, emballeret og mærket efter dine ønsker.

FK Trådindustri opstod i 1981, da en producent af minkbure spurgte kleinsmed Hans Larsen om han kunne levere nogle komplicerede tråddele, som ingen andre kunne masseproducere. Hans Larsen grublede over opgaven og udviklede selv en maskine, der kunne bearbejde tråden til den helt rigtig facon og effektivt masseproducere delene. Dermed var FK Trådindustri grundlagt. 

Med denne særlige kombination af kreativitet, konkurrenceevne og kvalitet har virksomheden siden vokset sig stor og stærk – på trods af både globalisering og finanskrise.

I dag er FK Trådindustri en af landets førende leverandører af trådprodukter, og opfinderånden trives stadig i bedste velgående. Vi tænker kreativt i produktionen og finder effektive løsninger – uden at gå på kompromis med vores velkendte kvalitet. 

Vi løser hele trådbuknings opgaven – enten i vores egne produktionshaller eller i vores netværk.

FK trådindustri

Vores værdier er dine fordele 

Erfaring og effektivitet

40 år med produktion af trådprodukter har selvsagt givet os en solid erfaring, der giver dig tryghed, når du vælger os som leverandør. Men vi er ikke alene eksperter i, hvad der virker, men også hvad der kan betale sig. Vi har altid lagt stor vægt på effektivitet og konkurrenceevne, og vi finder den optimale løsning til prisen.

Kreativitet og fleksibilitet

Hos FK Trådindustri skræddersyr vi løsningen efter dit udgangspunkt og behov. Næsten alt kan lade sig gøre, hvis man tænker sig ordentligt om - og det plejer vi at gøre. Vi har et erfarent team, hvor der hverken er langt fra idé til handling eller fra salgskontoret til produktionshallerne.

Kvalitet og leveringssikkerhed

FK Trådindustri er en familieejet virksomhed, der på trods af vores højteknologiske maskinpark, drives efter de gode gamle dyder. Vi lover kun det, vi kan holde, og vi dyrker den tætte dialog med kunderne. Alle vores medarbejdere gør sig umage hver eneste dag for at leve op til vores høje kvalitetskrav.

Hvad kan vi gøre for dig? 

Vi har en bred erfaring med stort set alle typer trådbukning - har du en forespørgsel på et produkt, så kontakt os endelig.