Tråd og trådvarer

Ringe og ventilationsgitre

Tråd:
Materialer:

Ø 2-12 mm
Vi lagerfører blanktrukket, rustfri, syrefast og galvaniseret tråd, og vi arbejder gerne med andre materialer efter forespørgsel.

FK Trådindustri er specialiseret i produktion af ringe og ventilations- gitre. Du finder ringe fra FK i alt fra betonelementer og ventilations- anlæg til udlastningsbælge og filterposer.

I vores produktionshaller bearbejder vi tråd fra 2 til 12 mm til små og store ringe helt op til 3000 mm, så vidt muligt samlet med en homogen stuksvejsning. FK Trådindustri har særlig erfaring med ventilationsgitre, som vi leverer færdigmonterede og klar til brug. Vores højteknologiske maskiner er præcise, og vores medarbejdere omhyggelige, og derfor kan vi bryste os af stor præcision og tole- rance. Vi bukker løsningen, så den passer til dig.

”FK Trådindustri er en yderst pålidelig leverandør. De leverer præcis det produkt, vi ønsker, de har gode priser og en god leveringstid og ikke mindst en god service. De vender hurtigt tilbage på forespørgsler og gør alt for at leve op til vores ønsker om leveringstid. Man kan altid stole på FK Trådindustri.”

– Peter Jensen, produktionschef, Cimbria Bulk Equipment A/S, Sunds

tråd ringe

Har du en forespørgsel på et produkt? 

Vi har en bred erfaring med stort set alle typer trådbukning - har du en forespørgsel på et produkt, så kontakt os endelig.